?

Log in

No account? Create an account
novalent strife
21 January 2011 @ 05:38 pm




I'm a SAILOR MOON.
I'm the heroine, at least for my own life.
I don't know what I should do next, this 2 damn things bug me a lot. Fuck.
I already got holidays, bakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
But, at least, coz I'm the Sailor Moon,
I believe I'll make everything okay.



Right?
:3
 
 
♥: groggygroggy
♫: Katy Perry - Fireworks
 
 
novalent strife
12 January 2011 @ 03:00 pm
Dedicated to tatsumi8891 and celica_overlord :3


This is a film that I had been watched at 2005 (iya ga sih?)...
The stars are Brad Pitt and Angelina Jolie, kalo ga salah sih mereka dapet chemistry tuh gara" cinlok di film ini [ampe sekarang punya anak banyak] and.. yesterday I watched it again.

And I got that their personalities and relationship is SOOOOOOO PRUHUUUUUUUUUUUUUNNNN <333
I like 'em <33


BTW OMG.
And I browsed, that I found an epic fanart.



This is the movie flyer,



aaaaaaand this is the epic fanart :D




For u 2, tonton deh :D
[Tami, setelah kelar UAS ntar, and Juu, before the horrible UAN come, okay :D]
 
 
♥: sleepysleepy
♫: MBLAQ - STAY
 
 
novalent strife
10 January 2011 @ 05:40 pm


Hellaaaaw this is me Nova and I'm in the middle of final exams. And I'm fangirling over PruHun, coz they are love. An I don't care much about my fucking exams... Well yeah, at least I'll keep trying my best.
Wish me luck.
Haha :D



Bookmark: http://fuckyeahpruhun.tumblr.com/
Coz I'm not a tumblr person, tehehee.


EDIT
SINCE tatsumi8891 puduled me what is Boys Generation Indonesia,
here ther aye!!





Gw paling akrab ama yang nomor 11 (male Seohyun), 12 (male Sunny) dua orang ini pairing fav gw secara caurnya ga ketolongan, 32 (male Hyoyeon)
ama 22 (male Jessica)...
kalo yang lain gw ga segitu akrab XDD
Udah setahunan sih kenal merekaaa~
XDDDDDD

tapi Tam yang nomor 24, dia anak Teknik Pangan Fateta IPB angkatan 45 loh wwwwwwwwwwwwwww

anw mereka pake kostum genderbending dari ini:



Jauh ya? XDD
 
 
♥: flirtyflirty
♫: SM*SH - Cenat Cenut [judulnya naon si? Ini warnet yang jaga fanboy deeehh]
 
 
novalent strife
07 January 2011 @ 08:51 pm



</lj-embed>



CHEONDOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNGGGGGGG
kyaaaaaaaaaaaaaa kyaaaaaaaaaaaaaaaaaa kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jhdsuhqhbcxqeufyhd0oqjaoQIRHIDU0I
GYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA XDDDDDDDDD

*plakk*


Seriously, my aegyo boy, I HEART YOU OMG OMG OMG I HEART YOU KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA~~


Btw,

this is the making of,



srsly I got more 'kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa' than the main CF hahahah :DD

 
 
♥: sillysilly
 
 
novalent strife
03 January 2011 @ 10:04 am
GW. PENGEN. PUNYA. MINI. SKIRT. ATO. ENGGA. MINI. DRESS. AAAAAAAAAAAAAA.

=w=
Dan gw pengen deh nyicipin rasanya pake miniskirt di BOGOR meski kayaknya ga mungkin althou gw pake legging lagi, dem ah, alim bener sih kota gw ini hhhh *plak*


but since I've craved for it so much, maybe after I got my own Galaxy 511 *karena gw ngiler liat kibor pinknya dan memutuskan buat ganti hape bulan ini, amin* aaaaand G-Dragon's ear piercing that I ordered at asmama.com... meski keuangan gw pastinya akan mengalami masa kritis, gw bakal beli 1. Ato 2. Ato 4 sekalian. Miniskirt di BTM murah" kan ya.
Pokoknya gw mau. Lagian kata Kak Sei ma Kak Najel gw cuco kok pake rok. Bodo amat ama imej tomboy gw dan meski orang" bakalan ngeledekin abis"an =____________=

Posted via m.livejournal.com.

Tags: ,
 
 
♥: blankblank
♫: Arctic Monkeys - Fake Tales of San Fransisco
 
 
 
novalent strife
22 December 2010 @ 05:13 pm


Can't you see that I wanna be
there with open arms
It's empty tonight and I'm all alone
Get me through this one
Do you notice I'm gone
Where do you run to so far away

I want you to know that
I miss you, I miss you so
I want you to know that
I miss you, I miss you so

I'm writing again
These letters to you, aren't much I know
But I'm not sleeping, you're not here
The thought stops my heart
Do you notice I'm gone
Where do you run to so far away

I want you to know that
I miss you, I miss you so
I want you to know that
I miss you, I miss you so

No more looking I found you

I want you to know that
I miss you, I miss you so
I want you to know that
I miss you, I miss you so

I'm gone away......
I'm gone away.........

[ Finch - Letters to You ]



This is a song that Sinistra usually sings for me, in every time we get in the phone...
Terus barusan dia cerita,
akhir" ini dia minum Milo panas terus tiap ke CL [nama kantin di UB], soalnya kalo gw lagi di CL, gw pasti pesen Milo...
 
 
♥: sillysilly
♫: Finch - Letters to You
 
 
novalent strife
17 December 2010 @ 05:00 pm
:)  
A key of good relationship that I learnt from Poche-senpai:
'Coba berusaha jadi orang yang sayang ama dia. Bukan karena lo pengen dapet tempat di hatinya. Tapi karena emang itu yg harus lo perbuat. Being lovers is not about being someones number one. It's about taking and giving love, caring, understanding, trusting. :) it's that simple, dont make it hard.'




Lately I love my life too damn much. My job, my relationship, even I love my college life too although I still think that my department sucks and I want to graduate asap.
:)
 
 
♥: sleepysleepy
♫: 2ne1 - Go Away
 
 
novalent strife
23 November 2010 @ 08:30 pm
>w  
me and ookawakiri :D





na-ah it's NOT A REAL KISS :DDDDDDDD Ga tega gw nyium dia *plak*



Anw,
The photos are taken at Jiyuu Matsuri UNJ 211110 :D
I went there with tatsumi8891 and my friend Yoga Primanda
Sebenernya sih pas kmaren ke sana gw masangin Yoga wig pink gw, cucok ama tampang dia yang uke banget, tapi sayang belum diaplot potonya :DDD
 
 
@: IPB
♥: gigglygiggly
♫: Rihanna - Don't Stop The Music
 
 
novalent strife
20 November 2010 @ 03:35 pm


This is Winny's FB profile picture,
she's my ex roomate :D

One of my delightful thing that I realized its, this :D



She still saved my own hand made Die fanart although she knows nothing about Dir en grey and yaaaaaaaaaaaay :DD
I'm feeling happy~


Now I'm sharing my happiness with my GRi-fam at twitter and, I got this too,



will DL it if I have spare time, yeah, I will :D
I miss that guy *eventho I follow him at twitter >_____>*


PS:
I have 2 twitt acc nao,
Public one:
http://twitter.com/novalentization

and private one:
http://twitter.com/novangelize


:D
Jyaaaaaaa!!
Tags: , ,
 
 
♥: cheerfulcheerful
♫: L'arc en Ciel - Seventh Heaven
 
 
novalent strife
18 November 2010 @ 04:56 pm
and this journal is

Semi FRIENDS ONLY XD


...not really :DD

wkwkwkwkkwkwkwkwkkww~
I just post that Thunder SFO banner at my MP here
kwkwkwkwk~
real pic is this >>> http://bit.ly/bqFDXe


:3
I heart Cheondoongie more and more nao :33
 
 
♥: excitedexcited
 
 
 
novalent strife
13 November 2010 @ 02:10 pm
Since I'm starting lo like him,, haha, anw thanks dare_darou -senpai who told me his twitter!! :D

He is Park Sang HyunCollapse ):D
 
 
♥: chipperchipper
♫: MBLAQ - Oh Yeah
 
 
novalent strife
13 November 2010 @ 01:50 am
:DDDDDDDDDD

Inilah orang yang mampu mengalihkan perhatian sayah dari reallife, and my boyfriend too coz he was so busy and ignored me ;__;, dan fandom" laen,,

reveal him!!!Collapse )
 


Unyu~~

Tapi gw beneran suka,,
OwO
Baru kali ini gw suka tanpa harus diracunin terlebih dahulu, ufufufufuufufuf~~ XDD

 

Tags: ,
 
 
♥: amusedamused
♫: MBLAQ - Y
 
 
novalent strife
10 November 2010 @ 08:52 am
Kampreeet kok gw makin bingung ya, ini sebenernya gimana sihh??

Please tell me there's a way...
I'm just feeling that it's complicated like hell now...
And, normally, it shouldn't as complicated as this...
 
 
♥: indescribableindescribable
♫: Kuliah Pengantar Ilmu Kehutanan dan Etika Lingkungan
 
 
novalent strife
04 November 2010 @ 05:19 am
난 TOP official PIMP name TOP
누나들의 소망 나 한번 만나보기
그대들과 다른 차이나는 월등함
어차피 그녀는 결국 내곁에 머문다
따스하게 따뜻한 차에
함께 끈적한 Ray charls자신 음악을 감상해
나는 피지못할 꽃도 피게 해
이미 내 랩만으로도 그녀를 거칠게 해
쿵쿵쿵 심장이 뛰네
기다리던 것이 오늘 한번에 니 귀에

[ T.O.P - Turn It Up ]
 


HAPPY BIRTHDAY CHOI SEUNGHYUN!!!!

my dearest oppa >.<
oh oppa semoga kau menyadari kau punya adek yang sudah lama hilang di Indonesia ini *plak*
 


Semoga makin panjang umur,
tidak jadi korban yaoi mulu,
suaranya makin okeh,
banyak deh pokoknyaaaaaaaaa :DDDDDD
ALL THE BEST FOR U LAH!!!
>w<




*liatin screencaps diatas*
Ih oppa cakep yak OwO
*mule ga penting*


Oiaa UTS belum kelar, hfff salah gw juga sih kenapa ambil 23 sks aka 9 mata kuliah,, >.<
*glundung*
hrrrrrrr~
=w=)9
Wish everything will be okay deh...

 

 
 
♥: coldcold
♫: Gummy feat TOP - I'm Sorry
 
 
novalent strife
03 November 2010 @ 05:39 pm



Son Ga-In.
Okeeeeeeeeeeee I know that I'm a girl and I have so normal sex orientation, but yeah. I was drooling over her and I'm going to adore her I think.
Anw lately I feel sick with my life, blah. The midterm. Damn midterm. I wish I was the cleverer person but mein gott.

Anw,
Ahh.
I forgot what I want to write kan. Bodo deh ==;;






 


camwhoooooooree hahahahahha :DDDDDDDDDDDDDDD
 
 
♥: lethargiclethargic
♫: Brown Eyed Girls - SIGN